Veranda trends

Heb jij een veranda bij jouw huis? Dan is het zonde als je niet veel met deze ruimte doet. Met een aantal simpele aanpassingen, maak je hier een heerlijke plaats van waar je veel tijd door zal brengen.

Sfeer

Als je een veranda hebt, kan je hier al in de lente gebruik van maken, maar ook in de herfst kan je hier nog heerlijk genieten van de laatste zonnestralen. Een veranda kan heel erg knus zijn als je deze veranda op een juiste manier inricht.

Meubels

Een heerlijke loungeset met van die kussens waar je heerlijk in wegzakt, is een absolute aanrader. Er zijn tegenwoordig zelfs loungesets die je het hele jaar buiten kan laten staan. Ideaal! Maar een loungeset is natuurlijk alleen mogelijk als je een grote veranda hebt en die heeft natuurlijk niet iedereen. Als je een kleine veranda hebt, is een hoekbank met een koffietafel een goed idee. Ook een hangstoel kan je heel goed op een kleine veranda plaatsen. Hier kan je ook heerlijk comfortabel in hangen, dit is een heerlijk plekje om weg te dromen met een goed boek en een kopje thee of wijntje.

Verlichting

De verlichting is erg belangrijk. Deze bepaalt ook voor een groot deel de sfeer. Uiteraard mogen kaarsjes niet ontbreken. Maar spotjes of een mooie hanglamp zijn ook ideaal voor een veranda. Als je de ruimte hebt, maakt een openhaard de sfeer af. Heb je minder ruimte dan is een vuurkorf een mooi alternatief.

Decoratie

Uiteraard maakt decoratie het helemaal af. Denk aan wat leuke plantjes of een leuk schilderijtje. En voor een romantische sfeer zijn dunne gordijnen (in een mooie, zachte tint) niet weg te denken. Het is ook erg leuk om iets met de seizoenen te doen. Zo kun je in de winter een kerstboom met lichtjes op de veranda zetten. In de lente kan je mooie voorjaarsbloemen in een vaas zetten. In de zomer kan je mooie, vrolijk gekleurde accessoires ophangen. En in de herfst kan je mooie pompoenen op een schaal of op de grond leggen.

Buitenkeuken

Heel veel mensen die een veranda hebben, houden van koken. Veel mensen hebben tegenwoordig een buitenkeuken. Zeg nou zelf, het is toch hartstikke gezellig om lekker te koken in dezelfde ruimte als waar de rest van je gezin heerlijk zit te ontspannen? Buitenkeukens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prijzen.

Dus heb je een veranda? Maak er een leuke sfeervolle plaats van. Je zal hier dan met heel veel plezier gebruik van maken! Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *